Meer resultaten voor visagie en hairstyling opleiding

www.visagieschool.be.
Oriëntaalse visagie en hairstyling Encora.
Oriëntaalse visagie en hairstyling. Oriëntaalse visagie en hairstyling. Over de opleiding. Heb jij interesse voor oriëntaalse Make-up stijlen en bijbehorende hairstyling? Dan kan je bij ons terecht om een zeer praktijkgerichte opleiding te volgen gegeven door gespecialiseerde leerkrachten! Deze stijlen zijn ook zeer mooi toe te passen bij Westerse vrouwen of andere culturen.
Opleiding Allround Hairstyling Schoonheidsschool.
Missie en visie. Kasteel De Pélichy. Gebroeders De Smetstraat. Volg les in Nederland. Wanted: m/v met talent! Lees onze nieuwsblog. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Vul contactformulier in. Download een gratis proefles. Ontvang een opleidingsbrochure. Kom bij ons langs. Wanted: m/v met talent! Schrijf je in. Schrijf je in. Opleiding Allround Hairstyling.
Opleiding Hairstyling Essentials 70u Make-up Designory.
De opleiding Hairstyling Essentials duurt 70 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particlieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget. Betaalmogelijkheden als zelfstandige. KMO-cheques: Hierdoor ontvang je een korting tot 40% op het bedrag van de opleidingskosten. Jouw zelfstandig beroep moet in het verlengde liggen van de te volgen opleiding of moet dat worden. Betaalmogelijkheden als particulier. Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding opleiding kit spreiden over 6 maanden. Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen.
Opleidingsaanbod Visagie Wellness Academie.
De opleiding allround make-up artist bestaat uit basis en gevorderden make-up technieken, hairstyling en wimperbehandelingen. Leer cosmetische en ontspannende behandelingen geven; lichaamsverzorging, cosmetica, ontharen, manicure, pedicure en massages. Lash Brow Expert. Met technieken als threading, microblading, wimper en wenkbrauwextensions 3D en wimperlifting leer je de perfecte oogopslag creëren. Arabisch Beauty Expert. Je leert de beautyrituelen uit de Arabische wereld, zoals threading, hennaversieringen en Arabische make-up technieken. Professionele visagiste worden? Leer hier alles over de huid, alle basismake-up technieken en o.a. dagmake-up, avondmake-up en feestmake-up. Visagie voor gevorderden.
Opleiding Visagie Hairstyling.
OPLEIDING VISAGIST HAIRSTYLING MET ERKEND VAKDIPLOMA. Bij deze visagie en hairstyling opleiding leer je de toepassingen van make-up op een professionele manier. Je leert naast het aanbrengen van camouflage en foundation, ook kijken naar alle aspecten van het gezicht, om op de juiste manier correcties aan te brengen.
Beautyschool The Belgian School of Beauty Make-up provides the highest standard of education in all aspects of Beauty Therapy, Body Therapy and Make-up. Professional qualifications are offered.
Welkom op de site van de Schoonheidsschool. De Beautyschool is de Engelstalige benaming van de Schoonheidsschool en is de grootste Belgische en Nederlandse opleidingsverstrekker op het gebied van opleidingen visagie, hairstyling, beauty en fashion. Jaarlijks volgen meer dan 6000 studenten een erkende opleiding via onze school.

Contacteer ons