Op zoek naar visagie cursus?

Visagie opleiding Hairstyling cursus Micky Jooren.
Visagie Opleidingen met Diploma! Gedoceerd door de beste Visagisten. Resultaat van 6 lessen visagie. Fotografe Angelique v/d Veen volgde de 3 daagse visagie cursus in Tilburg. Zij maakte een mooie foto serie van haar model Dagmar, zonder en met make-up.
Cursus Basis Make Up Dutch Beauty Academy Dutch Beauty Academy.
Deze cursus kan ook interessant zijn voor mensen die op frequente basis te maken krijgen met visagie en meer inzicht willen krijgen daarin. Bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, modestylisten, haarstylisten, modellen, fotografen en eigenlijk ieder ander die binnen of buiten zijn vakgebied te maken krijgt met visagie en de basisprincipes wil leren kennen.
DE Visagieschool: visagie opleiding in Amsterdam, Den Haag, Breda Nijmegen.
De lessen onder leiding van Jolijn de Jong worden gegeven in een klas van maximaal tien studenten. Naast het runnen van De Visagieschool, zijn wij ook in heel Nederland actief met een team van professionals in de visagie en grime voor: TV-producties, fotografie, commercials, theater, shows, film, casting, muziek, evenementen, modeshows, activiteiten, feest en bruidsverzorging, promotiedoeleinden, bedrijfsfeesten etc.
Opleiding Visagiste Wellness Academie.
Ik heb de cursus Visagie basis gevolgd in Rotterdam. De docente gaf een fantastische les! Aldus geen saaie les. Zij had aandacht voor elke cursist. Geen vraag was te veel. Mede hierdoor overweeg ik om de Visagie gevorderden te gaan volgen.
Opleidingsaanbod Visagie Wellness Academie.
wondsimulatie en zipper make-up. Visagie voor de donkere huid. In de cursus visagie voor de donkere huid leer je hoe je de getinte en donkere huid met de juiste make-up kunt laten stralen. Hairstyling is een onmisbaar en creatief onderdeel van een beautylook.
Cursus Arabische make-up Wellness Academie.
Originaliteit, kunstzinnigheid en creativiteit zijn belangrijke codewoorden voor deze cursus. Voor wie is de cursus geschikt? Deze cursus visagie voor de donkere huid is geschikt voor wie minstens over de basiskennis visagie beschikt en interesse heeft in arabische make-up stijlen.
Cursus Visagie Wellness Academie.
Een van de voordelen van onze cursus visagie is dat je les krijgt in een beperkte groep, waardoor je intensief wordt begeleid door een top docente. Verder hoef je voor deze cursus geen materialen of producten aan te kopen buiten een aantal kleine zaken.
Cursus Visagie LOI.
Inhoud van de cursus Visagie. De opleiding Visagie behandelt de basistheorie die je nodig hebt om het vak van visagist te kunnen uitoefenen. Tijdens deze cursus geven we een introductie van het vak visagie en het doel van de visagist.
Cursus Basis Visagie Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Cursus Basis Visagie. Cursus Basis Visagie. 19 February 2013. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over.

Contacteer ons