Meer resultaten voor fotoshoot met visagie en hairstyling

Fotoshoot inclusief visagie!
Haal het fotomodel in u naar boven! Met behulp van een visagiste en een fotograaf krijgt u de gelegenheid om een schitterende fotoserie in uw bezit te krijgen. U bent het stralende middelpunt tijdens deze professionele fotoshoot met visagie. Prijs: 18000, per fotoshoot.
Visagie, Hairstyling Fotoshoot.
Visagie, hairstyling fotoshoot. Laat nu uw professionele fotos maken bij Beauty by Lisa en wordt opgemaakt door onze eigen visagisten! De fotoshoot wordt gehouden in een professionele fotostudio met onze vaste fotograaf. Deze maakt fotos die variƫren in stijl van romantisch tot glamour.
Glamour fotoshoot. Inclusief visagie en hairstyling.
aangebrachte visagie en hairstyling met aansluitend een fotoshoot. Van iedereen wordt een serie professionele fotos gemaakt. afloop van de individuele fotoshoots worden er ook een paar leuke. We starten met een heerlijk glaasje prosecco om gezellig in de. stemming te komen en kennis te maken.
fotoshoot.
Fotoshoot van 1 uur, make-up en hairstyling inbegrepen., inclusief 10 digitale foto's' in web en printformaat via mail. Extra foto's' 500/stuk. Baby en kinderfotografie vanaf 5000. Ook voor geboorte of communiekaartjes! C A D E A U T I P!
Styling voor fotoshoot Marifique.
Home Overzichten Styling voor fotoshoot. Heb je een fotoshooting gepland en wil je daarom eens graag professioneel opgemaakt worden? MARIFIQUE laat je stralen en dit binnen je eigen comfortzone! Naast de make-up neem ik ook graag uw kapsel onder handen. Opgestoken of los met glamoureuze krullen?
Prijzen Visagie natwork.be.
Bruidsmakeup zonder bijhorende huwelijksreportage: 4000., Standaard visagie niet geschikt voor fotoshoots: 2000., Dagarrangement max 12 modellen 2500, per model. Het visageren is zonder onderbrekening, behalve voor maaltijden. Maaltijd en drank te voorzien indien nodig. Enkel fotoshoot make-up geen uitgebreide hairstyling, geen valse wimpers.,
Fotoshoot bij Fotomodel voor een dag: bestel nu jouw fotoshoot met visagie.
Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotosessie in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren. In de namiddag, na een lichte maaltijd, starten we dan met een tweede en eventueel derde fotoshoot op verschillende buitenlocaties.
Fotoshoot voor jou.
Tevreden klanten in 2014. Een indruk van de fotoshoots met bijbehorende prijzen vind je hier onder. In de eerste tabel vind je de meest voorkomende shoots, een stukje lager vind onze speciale shoots! Heb je vragen, of wil je je shoot anders invullen? Laat dit ons dan direct weten! Fotoshoot voor 1 persoon. Visagie en hairstyling.
Fotoshoot met visagie hairstyling Models-INC-int NL.
Foto's' van jezelf met visagie en hairstyling? De fotoshoot met visagie en hairstyling van Models INC International NL gaan als volgt te werk. Voor de fotoshoot ga je samen met onze visagist en haarstilist bekijken welke make-up en haarstijl het beste bij jou en de fotoshoot past.
Fotoshoot Visagie Make-Up Matters info@make-upmatters.com.
Wij verzorgen jouw fotoshoot visagie door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Make-Up Matters! Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met ons op! Brabantsestraat 17-425, 3812 PJ Amersfoort.

Contacteer ons